Rongálás ellenes kampány


Kedves Kollégák!Talán már Önök is találkoztak a BKV legújabb kampányával, melyet a járművek rongálásának megelőzése érdekében indítottunk. A folyamatos kommunikációval, média megjelenésekkel az a célunk, hogy csökkentsük, illetve ha lehet, megelőzzük a graffitik, a tag-ek, és a firkák által okozott anyagi károkat, hiszen társaságunk rongálásokból és graffitizésből származtatható éves extra költsége megközelíti a százmillió forintot. Az elkövető firkálók ellen azért fontos együtt, társadalmilag fellépnünk, mert nem csak a BKV-t rövidítik meg, hanem az utastársaikat is megfosztják attól, hogy minél rendezettebb, tisztább, kulturáltabb körülmények között utazzanak.

A kampánysorozat első vizuális megjelenését, melyet a csatolmányban találnak, több is követi majd. A Társasági kapcsolatok Iroda munkatársai újabb plakátokat készítenek, cikkeket írnak a Metropol újságba, és a kampány befejezésének majd egy – közösségi élményt is nyújtó - rendezvényt tervezünk. Célunk, hogy rendszeresen és minél hatékonyabban felhívjuk a közvélemény figyelmét a rongálás megakadályozására.

Ezúton is kérjük a kedves kollégákat, hogy akinek van valamilyen ötlete a rongálások megelőzésére, vagy a károkozók visszaszorítására, esetleg bármilyen elképzelése a kampánnyal kapcsolatban, küldje meg nekünk a belsokommunikacio@bkv.hu email-címre. Véleményüket, észrevételeiket, ötleteiket előre is köszönjük!

Vigyázzunk közös értékeinkre!Köszönettel: Dr. Székelyné Pásztor Erzsébet irodavezető, Társasági Kapcsolatok Iroda

Vissza a Főoldalra