Tájékoztatás - MOL-LIGA kártya


Sziasztok!

A MOL-LIGA kártyával kapcsolatosan szeretnék pár információt megosztani.  1. A MOL partnerünkkel egyeztetve kértük, hogy ismételten küldjék ki a tájékoztatókat. Sajnos a MOL kutakon feltételezhetően emberi mulasztás miatt nem fogadták el a MOL-LIGA kártyát. Tankolás után a kártyát kell először átadni, hogy húzzák le, majd a 6Ft/L csökkentett árat kell csak kifizetni, e mellett multi pont is felíródik a kártyára. Ezúton szeretném kérni, hogy akinél a kártyát első körben nem fogadják el, az kérje, hogy húzzák le a terminálon. Ugyanis a gép felismeri a kártyát. Természetesen, ha erre nem hajlandóak, akkor kérlek, jelezzétek, és ezt tovább küldjük a MOL részére.
  2. A MOL által kért dokumentum és hozzá szükséges excel táblázatot továbbítanunk kell. Így kerek minden egyes tagszakszervezetet, hogy a csatolmányba küldött „ Csatlakozási Nyilatkozatot” és excel táblázatot töltsék ki. Sajnos nem fogjuk tudni a hibásan kitöltött vagy fel nem töltött excel táblázatot elfogadni. A Nyilatkozaton a név, cím és mail cím megadása kötelező, ugyanis ezekkel regisztrálja a tagunkat a MOL. A lapon szereplő további két „Igen” is szükséges. Ezek hiányába szintén nem tudjuk a kártyákat megigényelni.
  3. Sajnos nem egyszer és nem kicsi mennyiségben fordul elő, hogy a Nyilatkozat és az excel közül csak az egyiket kapjuk meg. Azzal is gondunk van, hogy a nyilatkozaton lévő nevet, valamint a többi adatot sem tudjuk elolvasni. Így kérnénk, hogy nyomtatott betűkkel töltsük. Arra jutottunk, hogy 2017 12 01-től csak a megfelelően kitöltött nyomtatványokat és a hozzá – helyesen kitöltött – excel táblázat együttes megléte után továbbítjuk a MOL részére. A beérkező nyilatkozatokat csak akkor bontjuk ki, ha hozzá megérkezik a hibátlanul kitöltött/feltöltött excel táblázat. Kérlek, értsétek meg, sajnos nincs rá kapacitásunk, hogy havi szinten 1000-1500 nyilatkozatot egyesével, töltsünk fel, főleg ha el sem tudjuk olvasni.
  4. A MOL-lal kapcsolatos maileket kérlek egyenesen Trembulyák Péternek küldjétek el. A hozzám beérkező leveleket én is továbbítom.

Üdvözlettel: Balázs Norbert Liga Szolgáltatási Koordinátor

Vissza a Főoldalra