Járművezetői vizsga 2014.


Kedves Tagjaink!

A mai napon konzultációt folytattunk a munkáltatóval a 2014-es vizsgával kapcsolatosan, melyről szeretnék tájékoztatást adni nektek.

A munkáltató a KTI vizsgaprogramot a BKV számára nem vásárolta meg. (Ennek oka forráshiány, melynek összege 6 millió Ft + ÁFA lett volna.)

A tárgyaláson az Oktatási Osztályvezető asszony is részt vett, ahol felvázolta a vizsga lebonyolításának rendjét. Részletes tájékoztatót az oktatás keretében fogtok kapni.

A vizsgával kapcsolatban néhány dolog:

  • A vizsgázás számítógépen történik.
  • A vizsgaprogram lehetővé teszi a modulban való visszalépést, jelzi is a hibás választ, így többször tudtok korrigálni.
  • Fontos betartani az időkorlátot!
  • Sikeres vizsga esetén egy igazoló lapot kaptok, eredménytelen vizsga esetén csekket!
  • Fontos, hogy a pótvizsgára 7 nap áll rendelkezésetekre!

Bővebb tájékoztatást az oktatáson kaptok.

A munkáltató és a szakszervezet megállapodott abban, hogy vonalanként vizsga-előkészítőt fog tartani. Jelentkezéseteket a munkáltatónál tudjátok leadni.

A Főmérnök úr a szakszervezet részére a 3 évvel ezelőtti vizsgaanyagot átadta, melyet innen, és innen letölthettek, ezzel is elősegítve a vizsgára való felkészülést.

A munkáltató közölte a szakszervezetekkel, hogy a KTI-nek megküldött kérdésekre még nem érkezett visszajelzés, továbbá jelezte a szakszervezetek felé, hogy a KTI jogosult a kérdések átdolgozására.

Egy jó hírt is szeretnék megosztani veletek: szakszervezetünk, és a partnerszakszervezet megállapodott abban, hogy ha elkészül a vizsga CD, azt a KTI-től megvesszük, és eljuttatjuk hozzátok.Üdvözlettel: Illés Csaba FHSZ elnök

Vissza a Főoldalra