Meghívó - 130 éves a HÉV


Kedves Kollégák!

Az idei évben ünnepeljük a budapesti HÉV-közlekedés elindításának 130. évfordulóját, Társaságunk pedig a napokban betöltötte az első életévét. Szeretnénk ezekről az eseményekről méltóképpen megemlékezni, ezért - és a közelgő ünnepekre hangolódva - decemberben Társaságunk musical előadásokra invitálja a munkavállalókat.

December 6-án 15 órai kezdettel A Muzsika hangja című előadáson, valamint december 8-án 19 órai kezdettel a Valahol Európában című színházi előadáson vehetnek részt a MÁV-HÉV Zrt. munkavállalói egy-egy hozzátartozójuk kíséretében. A karácsonyi ajándék előadásokra a MÁV-HÉV Zrt. dolgozói egy munkavállalói és egy hozzátartozói jegyet igényelhetnek. Egy munkavállaló csak egy előadáson vehet részt. A díjmentesen megtekinthető musical-előadásokra és az azokat követő állófogadásokra a budapesti Pesti Magyar Színházban kerül sor (1077 Budapest, Hevesi Sándor tér 4.).

A MÁV-HÉV Zrt. munkavállalói számára a jelentkezés az előadások valamelyikére 2017. november 22-ig lehetséges. A jegyigényeket jelentkezési sorrendben fogadjuk be a férőhelyek erejéig. A jegyeket az előadás kezdete előtt háromnegyed órával lehet átvenni a Pesti Magyar Színházban. Kérjük a felhasználói azonosítóval rendelkező munkatársainkat, hogy kérésre rögzítsék a felhasználói azonosítóval nem rendelkező kollégáink jegyigényét is! Köszönjük.

Részleteket a https://mav-hevintra/kozos/HEV130 oldalon, valamint a szolgálati helyeken kihelyezett faliújságokon találhatnak. Regisztráció a https://mav-hevintra/kozos/HEV130 oldalon.

Sok szeretettel várunk mindenkit!Üdvözlettel: Juhász Aranka szervezetvezető, MÁV-HÉV Zrt. Kabinet

Vissza a Főoldalra