BKV utazási igazolványok érvényesítése


Kedves Kollégák!

Ezúton tájékoztatunk mindenkit, hogy a BKV utazási igazolványok érvényessége 2021. június 15. napjáig meghosszabbodott.

Az utazási igazolványok „2021”-es érvényestő matricával való ellátása az Emberi Erőforrás Igazgatóság munkatársai által az alábbi időpontokban és helyszíneken fog zajlani:

 • - Cinkota HÉV állomás, 2021. május 26. (szerda), 7:30-15:30 között
 • - Szentendre, 2021. június 01. (kedd), 7:30-10:00 között
 • - Békásmegyer, 2021. június 01. (kedd), 11:00-15:30 között
 • - Dunaharaszti–külső, 2021. június 02. (szerda), 7:30-15:30 között
 • - Csepel, 2021. június 03. (csütörtök), 7:30 – 15:30 között.
 • Amennyiben a fenti időpontok nem megfelelőek, úgy továbbra is van lehetőség az igazolványok érvényesítésére minden hétköznap 8:00-15:00 között a Népliget Center 1. em. 105-ös irodájában.

  Ezúton kérjük Kollégáinkat, hogy akiknek 16 és 25 év közötti gyermeke BKV utazási igazolvánnyal rendelkezik és emiatt még nem adott le iskolalátogatási igazolást a 2020/2021. II. félévre tekintettel, úgy kérjük az igazolást az érvényesítéskor legyen szíves leadni az érvényesítést végző Emberi Erőforrás Igazgatóság munkatársainak.

  További kérdés esetén az Emberi Erőforrás Igazgatóság munkatársai készséggel állnak rendelkezésre!

  Üdvözlettel: MÁV - HÉV Kabinet

  (05. 12.)


  Az oltás életet ment és extra szabadnapokat jelent!

  Az aktuális magyarországi átoltottsági adatok arról árulkodnak, hogy az emberek bíznak a koronavírus elleni vakcinák hatékonyságában. A beoltottak száma folyamatosan nő, országosan 4,3 millió fő kapta már meg legalább egy oltását. A MÁV–Volán-csoport munkavállalói közt pedig arányaiban több mint 40 százalék a beoltottak száma. A kedvező adatok ellenére továbbra is arra kérjük munkatársainkat:

  Aki csak teheti, vegye fel a koronavírus elleni vakcinát!

  Megindult a fokozatos nyitás Magyarországon. Mindenki szeretné, ha végre korlátozások nélkül találkozhatna szeretteivel, beülhetne kedvenc helyére, gondtalanul élvezhetné a sportolást, a rendezvényeket és a nyaralást. Ahhoz, hogy az élet teljesen visszatérjen a régi kerékvágásba, arra van szükség, hogy minél többen beoltassuk magunkat.

  Az utasok számítanak ránk. Mi, a MÁV-Volán-csoport dolgozói segítünk, hogy mindenki eljusson a munkahelyére, minden diák járhasson iskolába. Kiemelt közszolgáltatóként különösen fontos, hogy védettek legyünk és felelősséget vállaljunk saját egészségünkért és utasaink jólétéért, a magyarországi közösségi közlekedés zavartalanságáért.

  Kérjük, aki eddig még nem tette meg, regisztráljon a vakcinainfo.gov.hu-n!

  Ha oltásra hívnak, fogadjuk el a felajánlott vakcinát, hiszen minden Magyarországon engedélyezett védőoltástípus hatékony és biztonságos. Ne higgyünk az álhíreknek, tájékozódjunk hiteles forrásból, ha többet szeretnénk tudni az elérhető lehetőségekről!

  A MÁV-Volán-csoport egy extra ajándékkal is szeretné ösztönözni a munkavállalókat: aki felveszi a védőoltást, két plusz szabadnapot kap, melyből egyet idén, egyet a jövő évben használhat fel, amennyiben június 15-ig legalább egy koronavírus elleni oltást megkap vagy már korábban megkapta első vagy mindkét vakcináját.

  A sajátunkén kívül családunk, barátaink, kollégáink, környezetünk egészségére is gondoljunk! Oltassuk be magunkat minél többen!

  MÁV Kommunikációs Igazgatóság

Vissza a Főoldalra