A MÁV Vasúti arcképes igazolvány 2020. évi érvényesítése


Kedves Kollégák!Ezúton szeretnénk tájékoztatni Benneteket, hogy a MÁV-START Zrt. az elmúlt napokban postai úton elkezdte lakcímre kiküldeni a MÁV Vasúti arcképes igazolvány 2020. évi érvényesítésre vonatkozó tájékoztatóját. A tájékoztató értelmében az utazási igazolványon szereplő adatokat ellenőrizni szükséges, valamint az utazási igazolványt érvényesíttetni kell. A tájékoztató levél mellett megtalálható a borítékban az „Adatlap a vasúti utazási igazolvány érvényesítéséhez” elnevezésű dokumentum, mely a HÉV munkavállalók és közeli hozzátartozók adatait tartalmazza, valamint ezen adatlap második oldalán lehet nyilatkozni arról, hogy a 2020. évre vonatkozó érvényesítési díjat – mely igazolványonként 1250 Ft - bérből való levonásként kéritek-e. Az érvényesítési díj a december havi bérből kerül levonásra azon munkatársak számára, akik erről nyilatkoztak. Amennyiben az idén tavasszal leadott adatokban változás keletkezik, azt az adatlapon a négyzetekkel jelölt részen szükséges feltüntetni.

A nyilatkozatokat a MÁV Szolgáltató Központ ügyfélszolgálati irodáján tudjátok leadni, a leadás határideje 2019. december 18.

Azon munkatársak számára, akik nem tudnak elmenni az ügyfélszolgálati irodába, lehetőséget nyújtunk arra, hogy az Emberi Erőforrás Igazgatóságon adják le a nyilatkozatukat. Ebben az esetben a Népliget Center I. emeletén található 105. szobában tudjátok leadni a nyilatkozatokat, ahol a humánpartner kolléganők segítenek a kitöltésben is. Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy csak a fent megjelölt határidőben leadott nyilatkozatok esetében van lehetőség a bérből való levonásra, ezt követően már csak személyesen tudjátok intézni a befizetést a vasúti pénztárakban. Amennyiben nem történik meg az igazolványok érvényesítése, azok 2020. február 1. napjától már nem használhatóak.Üdvözlettel: MÁV-HÉV Kabinet

Vissza a Főoldalra