Üdülési ajánlat - Abádszalók, Mezőkövesd


Tisztelt FHSz!

Szeretnék az Önök, illetve dolgozóik figyelmébe ajánlani egy, Abádszalókon a Tisza-tónál lévő, partközeli, valamint Mezőkövesden a Zsóry fürdőn lévő magánnyaralót.

Az abádszalóki nyaraló rövid leírása árakkal: a nyaraló kétszintes, két külön bejáratú apartmannal rendelkezik, külön felszerelt konyha, fürdőszoba, teraszok. A két szint egy belső ajtóval igény szerint egybenyitható. Alkalmas két család egyidejű, szeparált, illetve 10-12 fő együttes elhelyezésére. A füvesített gépkocsibeállón több kocsi részére a parkolás telken belül biztosított. Szintenként is bérelhető! Kérem tekintse meg a www.abadszalok-tisza.uw.hu oldalt is! Árak: június 03-től június 17-ig, valamint augusztus 20-tól szeptember 02-ig: bruttó 31000 Ft/nap/ház, szeptember 02-től szeptember 17-ig: bruttó 27000- Ft/nap/ház. Június 17-től augusztus 20-ig: bruttó 34500Ft/nap/ház. Az árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák! Lehetőség van csak egy szint bérlésére is max 5-6 fő esetén, így az árak feleződnek.

A Mezőkövesd, Zsóry fürdön lévő nyaraló rövid leírása árakkal: a nyaraló egy önálló telken, a gyógyfürdő bejáratától 150m-re, kényelmes egyperces sétára található. A hálószobából, konyhából, fürdőszobából, és étkezőből álló ház egy család, ill. max. 4+ 1 fő elhelyezésére alkalmas, önellátásra teljesen felszerelt. Az udvar egy része füvesített, örökzöldekkel, virágokkal díszített, a térburkolatos gépkocsibeállón két kocsi részére a parkolás telken belül biztosított. A kertben nyársaló, bográcsozó, szaletli, kerti bútorok, különálló kis faház a strandcikkek és a kerti sütés-főzés eszközeinek tárolására (melyeket a tulajdonos biztosít). Kérem tekintse meg a http://zsory-mezokovesd.weebly.com oldalt is! Árak: az ingatlan bruttó bérleti díja max.öt fő részére: június 03-tól szeptember 03 -ig 2900 Ft/fő, 14500Ft/ház. Szeptember 03-tól október 29-ig 2600 Ft/fő, 13000Ft/ház. Az árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák!

Remélve, hogy ajánlatunk az Önök számára kedvező, várom hívásaikat a további pontosítás, egyeztetés végett.Üdvözlettel: Kriston József, Tel: 49/416-292, Mobil: 20/417-3048, e-mail: kriston@freemail.hu

Vissza a Főoldalra