Használjuk ki az oltások adta védelmet!


Kedves Kollégák!

Köszönöm mindazoknak, akik az elmúlt időszakban éltek a lehetőséggel, és igényelték az oltást, illetve már oltakoztak is, hiszen ezáltal nemcsak saját maguk, hanem szűkebb és tágabb ismeretségi körük számára is esélyt teremtenek arra, hogy az élet mielőbb visszazökkenjen a régi kerékvágásba. Voltak bőven a koronavírus megjelenése előtt is gondjaink, de akkor még nem kellett számolnunk pluszban egy olyan ránk leselkedő veszéllyel, mint amit ez a rendkívül agresszív vírus rejt magában. Az egészség mindenekelőtt! – hangzik az örökérvényű bölcsesség, és ezzel az utóbbi, több mint egy évben még a szokásosnál is jobban egyetértünk, hiszen mindannyian tisztában vagyunk a ténnyel, hogy csak akkor kaphatjuk vissza a korábbi életünket, akkor járhatunk ismét szabadon a lakóhelyünkön vagy szerte a világban, ha sikerül megfékezni a járványt és ezáltal az egészségünk megőrzése is könnyebb lesz. Szerencsére, nagyon gyorsan sikerült olyan vakcinákat kifejleszteni és alkalmazni, amelyek eredményesen veszik fel a harcot a fertőzéssel szemben, megakadályozzák annak terjedését, de legalábbis csökkentik az életre veszélyes tünetek kialakulását, amelyek válogatás nélkül bármely korosztályt sújthatnak.

A https://vakcinainfo.gov.hu/ oldalon még mindig van lehetőség regisztrálni, hiszen a súlyos megbetegedések megakadályozására csak akkor van lehetőségünk, ha jól használjuk ki az oltások adta védelmet, és továbbra is betarjuk a járványügyi szabályokat. Így remélhetjük, hogy néhány hónap múlva ismét bátran találkozhatunk szeretteinkkel, ismerőseinkkel, vagy újra együtt lehetünk egy-egy rendezvényen, elmehetünk nyaralni, élhetünk a társas kedvteléseinknek – komolyabb korlátozások nélkül.

Tudom, hogy Ti is nagyon várjátok, akárcsak én, hogy ismét közösen ünnepeljük a BKV évfordulóit, találkozzunk a nyílt napokon, vagy az ELŐRE-pályán tartott rendezvényeken.

Vigyázzatok magatokra!

#vigyázunkegymásra

#vigyázzunkegymásra

Üdvözlettel: Bolla Tibor vezérigazgaó

Vissza a Főoldalra