Rajzpályázat a sokszínűség jegyében


Tisztelt Érdeklődők!

Május 29. és június 2. között első ízben rendezik meg Magyarországon a Sokszínűség Hetét, amelynek ideje alatt a kezdeményezésben részt vevő vállalatok programokkal hívják fel a figyelmet az egyenlő bánásmód, az egymás felé való nyitottság és az elfogadás fontosságára. A MÁV-csoport ebből az alkalomból rajzpályázatot hirdet Mi jut eszedbe a sokszínűségről? címmel a vasutas munkavállalók gyermekei számára.

A MÁV-csoport az esélyegyenlőség iránti elköteleződéseként 2016 októberében csatlakozott az Európai Sokszínűségi Chartához, amelynek legfőbb célkitűzése a sokszínű és befogadó munkahelyek kialakítása. Május 29. és június 2. között első ízben rendezik meg Magyarországon a Sokszínűség Hetét, amelynek az Európai Unióban már évekre visszatekintő hagyománya van. A rendezvény ideje alatt a kezdeményezésben részt vevő vállalatok programokkal hívják fel munkavállalóik figyelmét az egyenlő bánásmód, az egymás felé való nyitottság és az elfogadás fontosságára.

A MÁV-csoport a Sokszínűség Hete alkalmából rajzpályázatot hirdet a vasutas munkavállalók gyermekei számára három korcsoportban: óvodás, általános iskolás alsó tagozatos, általános iskolás felső tagozatos.

Szeretsz rajzolni? És tudod, mit jelent a sokszínűség? Azt, hogy minden ember egyenlő, azaz mindenkivel egyformán kell bánnunk, függetlenül attól, hogy milyen színű a bőre, férfi vagy nő, egészséges vagy fogyatékkal élő, fiatal vagy idős. Mi jut eszedbe a sokszínűségről? Rajzold le, és küldd el nekünk!

Az A4-es méretű, tetszőleges technikával elkészített alkotásokat 2017. június 9-ig várják a MÁV Zrt. Humánerőforrás Vezérigazgató-helyettesi Szervezet címére (1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.). A borítékra, kérjük, írják rá: RAJZPÁLYÁZAT.

A szervezők mindhárom kategóriában a három legjobb munkát díjazzák, és kiállítják őket a Széchenyi-hegyi Gyermekvasút állomásain.


Üdvözlettel: MÁV Zrt. Humánerőforrás Vezérigazgató-helyettesi SzervezetVissza a Főoldalra