Hírek bővebben - Nyelvtanfolyam


Tisztelt Munkatársak, kedves Kollégák!

Mint már sokan tudják, társaságunk lehetőséget szeretne biztosítani munkatársai számára, hogy egy európai uniós projekt (TÁMOP 2.1.2.) keretében államilag támogatott nyelvtanfolyamon vegyenek részt. Jelentkezni angol, német, olasz és orosz nyelvi képzésre lehet, kezdőtől a középfokú szintig.

Részt vehet a tanfolyamon:

  • minden magyar állampolgár, aki elmúlt 18 éves
  • nem áll államilag támogatott tanulói vagy hallgatói jogviszonyban
  • nem vesz részt ezen képzési programmal párhuzamosan más hazai vagy európai uniós forrásból támogatott idegen nyelvi vagy informatikai képzésben, valamint
  • vállalja, hogy a képzés költségeit egy jelképes (2-5%-os) önrésszel kiegészíti.

A tanfolyam 90 órás, költsége 90.000.-/fő. A részvevőknek a képzés díjának maximum 5-%-át (4500.-) kell fizetnie. Amennyiben a résztvevő elmúlt 45 éves, a képzési költség 2%-át (1800.-) kell fizetnie.

A képzésre nagy volt az érdeklődés, sokan jelezték részünkre részvételi szándékukat.

  • A képzésre a http://www.tudasodajovod.huh honlapon az „ÉRDEKLŐDŐK” linkre kattintva kell egyénileg regisztrálni. Amennyiben Önnek nincs internet elérési lehetősége, a szakterületén dolgozó munkatársaitól kérhet segítséget.
  • Lehetőség van „csoportos” regisztrálásra is, ehhez azonban a résztvevők alábbi adataira van szükség: név, születési név, születési hely, születési idő, anyja neve, bejelentett lakcím, állampolgárság, értesítési cím, telefon, adóazonosító jel és a nyelv, amelyre jelentkezni szeretne.
Amennyiben a csoportos regisztrálást választja, kérjük, e-mailben jelezze Tóth Imre oktatási osztályvezető felé, nyilatkozva arról is, hogy fenti adatait a regisztráláshoz a képző intézménnyel kötendő Együttműködési megállapodás alapján felhasználhassuk.

A jelentkezések befogadása, illetve a tanfolyamok indulása is folyamatosan történik, a 90 órás tanfolyam időtartama előreláthatólag 5 hónap.

Jó tanulást kívánunk!

Vissza a Főoldalra