10 éves a MÁV-START Zrt.


Kedves Kollégák!

Családi ajándékkoncert a MÁV-START tizedik születésnapján!

A nemzeti vasúttársaság 2017. november 22-én este nagyszabású koncerttel ünnepli a MÁV-START Zrt. fennállásának 10. évfordulóját. A rendezvényre szeretettel várjuk a MÁV-csoport valamennyi munkatársát családtagjaikkal és barátaikkal együtt – minden kolléga hozhat akár több vendéget is az ünnepségre, legfeljebb öt főt. Bulizzunk együtt, ünnepeljük együtt a 10 éves MÁV-START-ot!

A rendezvényen fellép Kocsis Tibor és zenekara, valamint a Honeybeast együttes; beszédet mond Dávid Ilona, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója és Csépke András, a MÁV-START Zrt. vezérigazgatója. A 18 órától várhatóan 20.30-ig tartó ünnepség helyszíne a Papp László Budapest Sportaréna (1143 Budapest, Stefánia út 2.).

Természetesen nincs születésnap meglepetés nélkül, a rendezvényen megjelent munkatársak között értékes ajándékokat sorsolnak ki:

  • - 3 db négyszemélyes wellnesshétvégét
  • - 6 db kétszemélyes vonatjegyet a bécsi adventi vásárra
  • - 2-2 db IC- és FMK-008-modellt
  • - 2 db 3 fős, 1 órás vonatszimulátor-használati lehetőséget Istvántelken

A szervezők minden résztvevőt vendégül látnak egy üdítőre és egy finom sós perecre, amit a büfében lehet majd átvenni a belépőjegy ellenében. Kapunyitás 17 órakor. A MÁV-csoport munkatársai fejenként 6 jegyet igényelhetnek a rendezvényre (1 darab saját belépő és legfeljebb 5 darab hozzátartozói jegy). Kérjük, részvételi szándékát az alábbi címen regisztrációjával jelezze!
www.mavcsoport.hu/mav-start/szuletesnapi-koncert-jelentkezes

Jelentkezési határidő: 2017. november 17., péntek, 10 óra!

A belépéshez feltétlenül hozza magával arcképes igazolványát, mert a belépőjegyek az igazolvány felmutatásával vehetők át! Arcképes igazolvánnyal nem rendelkező munkatársaink (a MÁV Szolgáltató Központ Zrt. és a MÁV Nosztalgia Kft. dolgozói) is regisztráljanak, majd a belépés előtt a bejáratnál keressék a részükre fenntartott standot, ahol átvehetik a belépőjegyeket.

Mindenkit nagy szeretettel várunk! Bulizzunk együtt, ünnepeljük együtt a 10 éves MÁV-START-ot!Üdvözlettel: MÁV-START Zrt.

Vissza a Főoldalra