Családi és gyermeknap


Sziasztok!

2017. szeptember 16-án (09.00 – 18.00) a Honvédszakszervezet fennállásának 26. évfordulója alkalmából családi és gyermeknapot tart a Fővárosi Állat- és Növénykertben.

Jegyek, beléptetés: Jegyárak: LIGA tagoknak és családtagjaiknak egységesen 1.800 Ft, 2 éves kor alatt a belépés ingyenes. Az előzetes jegyrendelést a honlapon megtalálható megrendelőlappal együtt a Honvédszakszervezet Központi Irodája részére (1581 Budapest, Pf. 65., E-mail: iroda@hsz.hu, Fax: 061/450-0347, HM: 261-77) kell eljuttatni legkésőbb 2017. szeptember 11-ig. A beléptetés az erre az alkalomra használatos karszalagok felmutatásával fog történni, melyet a fizetési igazolások ellenében előzetesen a Honvédszakszervezet központi irodájától, vagy a helyszínen lehet átvenni. A Fővárosi Állatkert főbejáratánál 2017. szeptember 16-án 09.00-12.00 között a Hosz központi iroda és az EGYSÉG 2002 Kft közösen beléptető helyet fog üzemeltetni, ahol vezető tisztségviselőink fogadják az érdeklődőket. Itt lehet átvenni az előzetesen megrendelt belépésre jogosító karszalagokat a fizetési (átutalás) igazolások ellenében. Lehetőséget biztosítunk a belépő helyszínen történő megvásárlására is készpénzfizetés ellenében.

Étkezés: Az Állatkert területén a főbejárattal szemben található Barlang Étterem a karszalag felmutatása mellett minden étel árából 10%-os kedvezményt biztosít a látogatói napon.

Megközelítés, parkolás:

  • Tömegközlekedéssel: 1-es számú Millenniumi Földalattival történő utazás estén a Széchenyi Fürdő megállónál kell leszállni, majd néhány perces sétával lehet megközelíteni az Állatkert főbejáratát.

  • Személygépkocsival: 2017. szeptember 01-től az Állatkert előtti útszakaszon a parkolás díj ellenében történik. A parkolási zónák és díjak az alábbi linken elérhetőek: https://www.zugloiparkolas.hu/parkolasi-zonak/

Az Állatkerti látogatással kapcsolatos koordinátori feladatokat a Központ Iroda munkatársai és Lippai Csaba budapesti érdekvédelmi ügyvivő munkatárs látják el. Email: iroda@hsz.hu Mobil: + 36 70 392-2775Üdvözlettel: Balázs Norbert Liga Szolgáltatási Koordinátor, Független Szakszervezetek Demokratikus Ligája

Vissza a Főoldalra