Galyatetői Pihenőház - igényfelmérés


Kedves Munkatársunk!

Hódoljon a téli sportoknak, vagy figyelje meg a természet ébredését, és élvezze az első melengető napsugarakat a Mátrában!

A galyatetői Pihenőház szeretettel várja a sétálni, túrázni, vagy pihenni vágyó Kedves Vendégeit.

Hamarosan beköszönt a várva-várt tavasz, de Galyatetőn még nagy a hó, amely a téli sportok és a téli erdő szerelmeseinek kedvez. A téli Mátra rajongóinak és a természet ébredését megfigyelni vágyók jelentkezését egyaránt, folyamatosan várjuk a lenti elérhetőségeken.

A 2015. április 1. és június 30. közötti időszakra vonatkozó egyéni illetve csoportos igényeket 2015. február 25-ig szíveskedjenek megküldeni a Munkaügyi és Szociális Osztály részére.

A beérkező igényeket koordinációt követően visszaigazoljuk, a fennmaradó férőhelyekre azonban a továbbiakban is lehet jelentkezni.

Az igénybevétel szabályai, a 2015. évi térítési díjak, jelentkezési lapok az intranet oldalon, Üdülés/Galyatető címszó alatt, valamint a BKV honlapján a http://www.bkv.hu/ftp/udules/galyateto_2015.zip?v=1 linkre kattintva, vagy a következő lépésekkel érhetőek el: www.bkv.hu - Magunkról – Hasznos linkek – Üdülés – letölthető fájlok. Jelszó: BkvUdules


Érdeklődni, jelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehet:

  • - udules@bkv.hu
  • - Szeidlné Gönczöl Tímea tel: 20/967-1154
  • - Gotthard Gabriella tel: 70/390-9867
  • - Pataki Istvánné tel: 70/390-9791
  • - valamint a 112-49-es melléken.
Munkaügyi és Szociális Osztály

Vissza a Főoldalra