Helyzetjelentés a bérmegállapodásról


Tisztelt tagság!

A Budapesti Közlekedési Szakszervezetek Szövetsége (BKSZSZ), valamint a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VTDSZSZ) képviselői a mai napon megbeszélést folytattak Tarlós István Főpolgármesterrel, György István Főpolgármester-helyettes és Vitézy Dávid BKK Vezérigazgató jelenlétében a BKV 2013. évi Bérmegállapodásával összefüggésben.

A megbeszélés végén Tarlós István, György István és Vitézy Dávid Urak kijelentették, hogy határozottan támogatják az április 12-én szövegszerűen rögzített megállapodás végrehajtását, függetlenül attól, hogy a még hiányzó aláírás rákerül-e, vagy sem!

Hétfői napon a BKV Igazgatósága erről a kérdésről határozatot hoz. Mindezek következményeképpen a bérmegállapodás végrehajtása elöl minden akadály elhárul.

A megbeszélésen a felek kitértek arra is, hogy a BKV jövőjének ismertetése érdekében Tarlós István, György István és Vitézy Dávid Urak személyesen tartanak tájékoztatókat a BKV néhány nagyobb telephelyén.BKSZSZ, VTDSZSZ közös kommunikáció

Vissza a Főoldalra