Hírek bővebben - Üzleti csomag - Vodafone


Tisztelt Munkatársak, kedves Kollégák!

A Vodafone Magyarország Zrt. kedvezményes dolgozói hang- és internet előfizetést biztosít a BKV Zrt. dolgozói és nyugdíjba vonult korábbi munkavállalói számára, amelynek igénybevételére várhatóan november első hetétől van lehetőség. A BKV-Vodafone dolgozói flottáról szóló Együttműködési Megállapodás életbe lépése az üzleti Előfizetői Szerződés megkötésével párhuzamosan történik. Kérem, az egyedi szerződések megkötésekor ezt vegyék figyelembe. A Vodafone a dolgozói megállapodás életbe lépését követően Társaságunk nagyobb telephelyein személyes kitelepüléssel segíti az ügyintézést. A kitelepülések helyszíneiről és időpontjairól a későbbiekben értesítést küldünk.

Azon kollégák, akik szeretnének bekerülni az új Vodafone-os dolgozói csomagba, de még élő Telenor-os egyéni előfizetéssel rendelkeznek, az ezzel kapcsolatos ügyintézést (hűségidő letöltése, kilépési díj, számhordozás stb.) a Telenor ügyfélszolgálatán bonyolíthatják. A Telenor dolgozói csomagja továbbra is elérhető a BKV munkavállalói számára. Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a Telenor BKV dolgozói csomagja és a Vodafone BKV- BKK üzleti és dolgozói flottája közötti beszélgetés térítésköteles, ennek díját a Telenor ill. Vodafone aktuális díjszabása határozza meg. Ezért javasoljuk minden, hűségkötelemmel nem rendelkező munkavállalónk számára, hogy lehetőség szerint lépjen át a Vodafone dolgozói flottájába.

A Vodafone-os dolgozói csomag keretében egy munkavállaló összesen legfeljebb 5 kedvezményes előfizetői szerződést tarthat fenn egyidejűleg, előfizetésenként pedig 1db készüléket vásárolhat a Vodafone által ajánlott kedvezményes flottaáron, két éves határozott idejű előfizetői szerződés aláírásával. A Kedvezményes előfizetés fennálló munkaviszonyuk illetve nyugdíjas éveik időtartamára illetik meg a munkavállalókat.

Az előfizetéssel kapcsolatos ügyintézés a kijelölt Vodafone értékesítési helyeken folyik majd. A kényelmesebb ügyintézés érdekében a Vodafone a nagyobb telephelyekre értékesítési pontokat telepít majd. Az ügyintézéshez szükséges egy érvényes munkavállalói kártya, U jelű utazási igazolvány vagy nyugdíjas igazolvány bemutatása vagy egy eredeti, a BKV Informatika, Telekommunikációs Infrastruktúra és IT Biztonsági Csoport Ügyfélszolgálata (BKV Székház, Akácfa 15. I. em. 144.) által kiállított Munkavállalói Kedvezmény Igénybevételére szóló igazolás (előfizetésenként 1 db eredeti példány).

A kedvezményes előfizetés havidíja: 2776 Ft (magában foglalja a kiegészítő havi előfizetési díjat, a havi előfizetési díjat, valamint a csoporton belüli hívások szolgáltatások havidíját), amelyből 2286 Ft lebeszélhető. A csoporton belüli hívás-szolgáltatás a jelzett havidíjért a BKK Közút Zrt., BKK Zrt. és a BKV Zrt.- összes előfizetése, illetve BKK Közút, BKK Zrt., BKV Zrt., VTDSZSZ és VKSZSZ szakszervezetek - összes flotta előfizetése közötti díjmentes beszélgetést biztosítja.

Percdíjak:

Internet-előfizetés:

Üdvözlettel: Belső Kommunikáció

Vissza a Főoldalra